Izjava o privatnosti

IZJAVA O PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI PODATAKA

Poverljivost podataka i privatnost naših potrošača i korisnika Internet knjižare EPOHA je od najveće važnosti za nas. Internet knjižara EPOHA obavezuje se da neće zloupotrebljavati lične podatke iz obrasca porudžbine.

Ličnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (na primer, ime i prezime, adresa e-pošte, adresa stanovanja i sl.).

Internet knjižara EPOHA neće dostavljati niti otkrivati lične podatke kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon i u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obaveza.

Svi podaci o kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo administratoru kome su neophodni za obavljanje posla. Svi službenici Internet knjižare EPOHA odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski beleže, a nisu lične prirode (vrste pretraživača, broj poseta, vreme provedeno na stranicama i sl.) Internet knjižara ima pravo da koristi isključivo radi ocene posećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti.

U slučaju promene bilo koga od ličnih podataka (npr. mesto stanovanja, adresa isporuke i sl.) koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac je dužan da obavesti Internet knjižaru o promeni. U slučaju promene o kojoj nije obaveštena, Internet knjižara EPOHA ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu porudžbine, odnosno isporuke proizvoda.

Gore navedene odredbe o zaštiti ličnih podataka odnose se isključivo na početnu web stranicu i na sve stranice unutar epoha.rs domena.

Osim u slučaju elektronske porudžbine, Internet knjižara EPOHA neće kupcu slati elektronske poruke ako on na to nije izričito pristao.